top of page

THE ARTISTS

~* Da Rock God *~

~* Da Rock God *~

~* Carrie Caro *~

~* Carrie Caro *~

~* Da Shiva Joker *~

~* Da Shiva Joker *~

A collective of artists

Caro  (vocals, percussion, Fire)

Caroline Clement is uitgegroeid tot een referentie in België wat betreft vuuracts, choreografie en pole dance.

 

Maar dat zij ook een straf muzikaal verleden heeft weten weinige. Muzikaal klassiek geschoold als vakartieste, mocht ze reeds samenwerken met o.a. Pat Krimson (Milk Inc, 2 Fabiola), Olivier Adams (Praga Khan), Patrick De Coninck (Michale Jackson imitator, The Groovies,...) en vele andere gekende namen,... Ze is ook geregeld op TV in muziekprogramma's en andere acts.

Caroline heeft ook verschillende succesvolle CD singles op haar naam, o.a. met Olivier Adams. De single onder naam van Tamira Jay haalde in Belgïe de 8ste plaats in de Top 50 en maar liefst nr. 1 in de Spaanse top!

 

Sinds 2005 geeft Caroline ook school voor danseres, paaldansen, discotheekdansen, buikdansen, vuurshows, choreografe, dance-acts, entertainer, freelance (studio)zangeres.

 

We zijn uitermate vereerd met deze top artieste te kunnen samenwerken! Opgelet heren, deze dame eet vuur als ontbijt !

 

 

 

FRE  (vocals, lead guitar)

Fréderic Ost is een metalhead bij uitstek en sinds jaren de lead gitarist van de symphonic metal band Manic Movement. De band heeft reeds 6 full albums op zijn repertoire. En scoorde jaren op verschillende metal festivals zoals GrasPop. Op youtube zijn verschillende professionele videoclips te bewonderen van de band die ook TV haalden.

 

Dat Fré een polymuzikaal gitarist is, blijkt ook uit het feit dat hij tevens speelt in verschillende andere projecten als pro muzikant, van rock tot pop tot jazz.

 

Sinds begin 2015 mogen we met trots Fré zien schitteren in onze band voor ongelooflijk sterke solo's en zware riffs die de electro beat onderbouwen.

 

 

 

SVEN  (vocals, keys)

Sven Godijn, ondertussen ook een muzikaal veteraan, speelt al sinds zijn 18e bij covergroep The Crowd en heeft daarvoor op zijn 16e al ervaring mogen opdoen in het orkest van Marijn 'Boma' De Valk en de in Zottegem gekende covergroep l'Avanti onder de vleugels van Bianca Maessen (Dream Express) en producer Pascal 'Paco' De Crits.

Zijn concert-teller staat ondertussen op meer dan 900.

 

Eind 2014 startte hij het electro project Xperience na reeds jaren over het concept te lopen piekeren.

 

 

 

 

SUE-ELLEN (art-work and artistic director)

Kunstenares Sue-Ellen, een creatieve duizendpoot houdt nauwkeurig een oogje op het toneel. Ze ontwerpt ook onze huisstijl, kledij en maquillage.

 

 

 

 

 

 

Contacteer ons via Messener
bottom of page